اقتصـاد
تعریف اقتصاد
رشته اقتصاد – این علم را علم تخصیص بهینه منابع کمیاب تحلیل کردهاند. این تعریف اگر چه تا حدودی فنی است، اما دلالت بر این دارد که عقلانییترین شیوه های استفاده از منابع محدود در همه سطوح ( از فرد، بنگاه، صنعت، کشور و جهان ) در علم اقتصاد مورد بررسی قرار میگیرد. از این رو در برخی منابع، رویکرد اقتصادی را رویکرد عقلایی نیز نامگذاری میکنند؛ چرا که انسانها در رفتارهای اقتصادی بیشتری عقلانیت را از خود بروز میدهند.
توانایی رشته اقتصاد
در این رشته محسابه حرف اول را میزند از این رو دانشجوی علوم اقتصادی میبایست که در محاسبات توانمندی و دقت بالایی داشته باشد.
برخی دروس تخصصی
گرایشهای (کارشناسی):
اقتصاد : در این گرایش، کلیات علم اقتصاد بررسی میشود.
اقتصاد اسلامی: اقتصاد اسلامی مفهومی است که در حوزه نظام اقتصاد اسلامی جای میگیرد. نظام اقتصاد اسلامی عبارت است از مجموعه قواعد کلی ارائه شده در اسلام در زمینه روش تنظیم حیات اقتصادی و حل مشکلات آن، در راستای تامین عدالت اجتماعی.

مقاطع بالاتر:
کارشناسی ارشد: ۱- توسعه اقتصادی و برنامهریزی ۲- اقتصاد انرژی ۳- بانکداری اسلامی ۴- اقتصاد اسلامی ۵- اقتصاد و تجارت الکترونیک ۶- برنامهریزی سیستم های اقتصادی ۷- اقتصاد نظری ۸- اقتصاد شهری ۹- اقتصاد فرهنگ و هنر ۱۰- اقتصاد محیطزیست ۱۱- اقتصاد نفت و گاز ۱۲- اقتصاد مالی اسلامی ۱۳- اقتصاد آموزش ۱۴- تجارت نفت و گاز ۱۵- نهادها و سیاستهای بینالملل در نفت و گاز ۱۶- حقوق تجاری و قراردادهای بینالمللی نفت و گاز ۱۷- مدیریت مالی نفت و گاز.
دکتری: ۱- اقتصاد بیمه ۲- اقتصاد سنجی ۳- اقتصاد پولی ۴- اقتصاد اسلامی ۵- اقتصاد بخش عمومی ۶- توسعه اقتصادی ۷- اقتصاد بینالملل ۸- اقتصاد مالی ۹- اقتصاد شهری و منطقه ای ۱۰- اقتصاد منابع ۱۱- اقتصاد ریاضی ۱۲- اقتصاد نهادگرا ۱۳- اقتصاد ایران ۱۴- اقتصاد سلامت ۱۵- اقتصاد نفت و گاز ( با دو گرایش حقوق و قراردادهای نفت و گاز، بازارها و مالیه نفت
موقعیت شغلی
دانشجویان دوره کارشناسی بیشتر اطلاعات اولیه و پایه را مطالعه میکنند در نتیجه نباید انتظار داشته باشند که پس از فارغ التحصیلی به طور تخصصی و کاربردی فعالیت نمایند مگر دانشجویانی که خودشان مطالعه و فعالیت بیشتری داشته و تئوریهایی را که مطالعه میکنند، به کار نیز میگیرند. یعنی میتوانند مدلهای اقتصادی نوشته، تجزیه و تحلیل کرده و پیشنهادهای تازهای برای رفع مشکلات اقتصادی موسسه و سازمانهای مختلف ارائه دهند. البته این به آن معنا نیست که در حال حاضر فارغالتحصیلان این رشته بازار کار ندارند. علاوه بر سازمانهای دولتی، شرکتها و سازمانهای بزرگ نظیر بانکها، بیمهها، شرکتهای چند ملیتی و شرکتهای نفتی از جمله مکانهایی هستند که تقاضای مشخصی برای تخصص اقتصاد دارند. اندازه این سازمانها به قدری بزرگ است که در تحلیل فعالیتهای خود و انتخاب استراتژی مناسب و ارزیابی محیطی ناگزیر از به کارگیری تخصص اقتصاد هستند.
جهت دریافت مشاوره و برنامه ریزی با شماره های
۵۰ ۹۰ ۱۹۷ – ۰۹۱۲
۳۰ ۴۰ ۲۵ ۴۴ – ۰۲۱
۱۳ ۱۳ ۴۳ ۴۴ – ۰۲۱
تماس بگیرید یا عبارت { مشاوره،برنامه ریزی } را به شماره ۰۹۱۲۱۹۷۵۰۹۰ پیامک کنید
حتما در فضای مجازی ما را دنبال کنید و از خدمات رایگان ما مانند جزوات رایگان رتبه های برتر ، نمونه سوالات امتحانی ، مشاوره و برنامه ریزی ، تدریس ها ، اخبارکنکور و … بصورت کاملا رایگان بهره مند شوید . جهت عضویت در کانال و پیجکنکور آسان است ، کلمه { کانال،پیج } را به شماره ۰۹۱۲۱۹۷۵۰۹۰ پیامک کنید